Aperitive
easy
Tăiem vânăta pe lungime în felii groase de 1-1,5 cm. O presărăm cu sare, o lăsăm cam 20 de minute și o ștergem cu un șervețel. Prăjim feliile în puțin ulei, apoi le scoatem pe un șervețel absorbant pentru a scăpa de excesul de ulei.
Curățăm și tăiem mărunt ceapa și usturoiul. Le călim pe foc mic cu o lingură de ulei, adăugăm apoi sucul de roșii, puțin zahăr, sare și piper. Lăsăm să fiarbă încet 5-7 minute ca să mai scadă sosul. La final îi adăugăm busuioc.
Zdrobim telemeaua și o amestecăm bine cu urda, coaja rasă de lămâie și pesmetul. Punem din compoziția de brânză o lingură plină pe fiecare felie de vânătă și rulăm.
Într-un vas termorezistent turnăm sosul de roșii, așezăm apoi rulourile de vinete iar peste ele punem câte o lingură de smântână dulce. Băgăm la cuptor la 190 de grade pentru 20-25 de minute.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM