Aperitive
easy
Tăiem foietajul în fâșii lungi de 1-2 cm lățime și îl înfășurăm pe niște baghete sau conuri metalice.
Batem oul, ungem rulourile de foietaj, presărăm susan și le punem în cuptorul încins la 220 de grade pentru 15-20 minute (avem grijă să le scoatem dacă s-au rumenit).
După ce s-au copt le scoatem ușor de pe formele metalice și le lăsăm să se răcească.
Spălăm bine leurda și rupem tulpinile. O punem într-un blender împreună cu sare, piper și ulei și o transformăm în piure. Radem telemeaua și o amestecăm cu smântâna și leurda.
Folosind un pos sau o pungă cu un colț tăiat, umplem foietajul cu cremă.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM