Site overlay Logo

Rulouri cu telemea, smântână și leurdă

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

150g smântână 20% Olympus
200 g telemea vacă Olympus
1 foaie de foietaj
1 ou
1 legatură leurdă
2 linguri ulei de măsline
2 linguri susan
* sare
* piper
 

Preparare

Tăiem foietajul în fâșii lungi de 1-2 cm lățime și îl înfășurăm pe niște baghete sau conuri metalice.

Batem oul, ungem rulourile de foietaj, presărăm susan și le punem în cuptorul încins la 220 de grade pentru 15-20 minute (avem grijă să le scoatem dacă s-au rumenit).

După ce s-au copt le scoatem ușor de pe formele metalice și le lăsăm să se răcească.

Spălăm bine leurda și rupem tulpinile. O punem într-un blender împreună cu sare, piper și ulei și o transformăm în piure. Radem telemeaua și o amestecăm cu smântâna și leurda.

Folosind un pos sau o pungă cu un colț tăiat, umplem foietajul cu cremă.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X