Site overlay Logo

Pâine crocantă cu unt, telemea și usturoi

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

100 g telemea de oaie Olympus
100 g unt 65% Olympus 
1 franzelă de 300 g albă sau integrală
5-6 căței de usturoi
* frunze de usturoi verde

Preparare

Tăiem pâinea pe lungime, fără însă a o tăia de tot. Apoi o ținem bine și tăiem transversal, astfel încât să obținem niște dreptunghiuri care sunt prinse de baza comună.

Zdrobim bine usturoiul și îl facem pastă cu untul, telemeaua și frunzele de usturoi tocate.

Băgăm pasta printre toate rândurile de pâine și o băgăm la cuptor, la 190 de grade până se rumenește bine (cam 20 de minute).

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 2434 KJ/ 592 Kcal

Grăsimi

  • 65 g

din care Acizi grași saturați

  • 43,8 g

Glucide

  • 1,7 g

din care Zaharuri

  • 1,6 g

Proteine

  • <0,5 g

Sare

  • 0,03 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X