Aperitive
easy
Amestecăm făina cu untul și laptele doar până se leagă aluatul – nu trebuie frământat!
Punem la frigider 10 minute. Întindem aluatul cât mai subțire (4-5 mm) și îl punem în forme de tarte tăind marginile. Băgăm formele la frigider pentru 20 de minute.
Tăiem prazul în rondele de 3-5 mm și îl călim în unt, pe foc potrivit, până se înmoaie.
Tăiem telemeaua în cuburi. Batem ouăle cu smântâna și un praf de sare, adăugăm și prazul.
Punem telemeaua în tarte și turnăm compoziția de ouă cu smântână și praz deasupra, presărând apoi cu semințe de negrilică.
Băgăm în cuptorul încins la 200 de grade pentru 15 minute, apoi scădem temperatura la 180 de grade și mai coacem 20-25 de minute.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM