Site overlay Logo

Mămăliguță în straturi cu telemea de oaie

25'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

50 g telemea de oaie Olympus
100 g smântână 20% Olympus
10 g unt 82% Olympus
100 g faină de mălai
20 ml ulei
3 g sare
3 g pătrunjel verde
50 g bacon

Preparare

Se pune apa la fiert cu sare și puțin unt, când dă în clocot se presară încet făina de mălai și se amestecă cu un tel până nu mai rămân cocoloașe. Baconul se taie cubulețe și se rumenește. Într-un bol se așază mămăligă pe straturi cu bacon, smânână și telemea de oaie. La urmă se decorează cu pătrunjel.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X