Site overlay Logo

Gulioare ardelenești cu smântână

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

300 g smântână 20% Olympus
10 gulii mici
50 ml ulei
* pătrunjel
* mărar
* sare
* piper

Preparare

Curățăm guliile de coajă, le tăiem cubulețe și le prăjim în ulei 10 minute, ca să se înmoaie.

După aceea le punem sare, piper și smântână și le băgăm în cuptorul încins la 200 de grade pentru 15 minute.

La final se presară cu verdeață.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X