Site overlay Logo

Creveți cu sos de usturoi, rondele de morcovi și sparanghel verde

20'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

normal

Ingrediente

100 g smântână 20% Olympus
100 g sparanghel verde
100 g morocovi
250 g creveți black tiger
30 g usturoi
50 g lămâie
50 ml cognac
1 g sare, piper

Preparare

Creveții decorticați se trag la tigaie în puțin ulei de măsline, apoi se flambează cu puțin cognac. Se adaugă smântâna, se asezonează și se adaugă și usturoiul răzuit. Se gătește cca. 3-4 minute.

Morcovii se fierb al dente, la fel și sparanghelul verde. Sparanghelului i se taie capătul tare, cca. 2 cm. Legumele se asezonează.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X