Aperitive
easy
Amestecăm bine toate ingredientele pentru clătite și lăsăm aluatul să se odihnească aproximativ 30 de minute. Prăjim clătitele într-o tigaie unsă cu puțin ulei.
Pentru umplutură tăiem mărunt ceapa și o călim cu puțin unt. Tăiem mărunt ciupercile și le punem la călit peste ceapă. Punem puțină sare (aveți grijă la cantitate – și telemeaua are sare), piper și ierburi aromatice (putem folosi cimbru, oregano, tarhon etc.). Călim bine ciupercile până când apa lăsată de ele s-a evaporat. Luăm de pe foc, amestecăm cu telemeaua sfărâmată și smântâna, verificăm condimentele și mai adăugăm dacă este necesar. Umplem clătitele și le băgăm la cuptor pentru 15 minute.
Între timp tăiem mărunt câteva fire de chiveș sau ceapă verde, amestecăm smântâna lichidă cu pasta de tomate, boia, sare și alte condimente dacă dorim. Aranjăm apoi clătitele pe farfurie cu sos de smântână, roșii și chiveș.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405