Aperitive
easy
Spălăm bine cartofii, îi înțepăm cu o furculiță și îi punem în cuptor la 200 de grade pentru 40 de minute (sau până când intră ușor un cuțit în ei).
Tocăm ceapa și o călim în puțin unt, pe foc mic. O amestecăm apoi cu restul de unt, telemeaua rasă, usturoiul zdrobit, nucșoara, cimbru și sare după gust.
După ce s-au copt cartofii îi lăsăm să se răcească puțin, apoi le tăiem un capac și îi scobim bine. Jumătate din ce scobim amestecăm cu brânza, formând o pastă.
Umplem cartofii și îi băgăm înapoi în cuptor până când se rumenește umplutura.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM