Site overlay Logo

Cartofi copți umpluți

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

200 g telemea de oaie Olympus
60 g unt 82% Olympus
1 cățel usturoi
4 cartofi albi
2-3 cepe verzi
* câteva crenguțe de cimbru
* puțină nucșoară

Preparare

Spălăm bine cartofii, îi înțepăm cu o furculiță și îi punem în cuptor la 200 de grade pentru 40 de minute (sau până când intră ușor un cuțit în ei).

Tocăm ceapa și o călim în puțin unt, pe foc mic. O amestecăm apoi cu restul de unt, telemeaua rasă, usturoiul zdrobit, nucșoara, cimbru și sare după gust.

După ce s-au copt cartofii îi lăsăm să se răcească puțin, apoi le tăiem un capac și îi scobim bine. Jumătate din ce scobim amestecăm cu brânza, formând o pastă.

Umplem cartofii și îi băgăm înapoi în cuptor până când se rumenește umplutura.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X