Site overlay Logo

Bruschete cu piept de curcan și cremă de telemea cu iaurt

15'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

75 g iaurt cu specific grecesc 10% Olympus
150 g telemea de vacă Olympus
30 g unt 82% Olympus
400 g piept de curcan
1 sfeclă roșie coaptă sau fiartă
1 rădăcină mică de hrean
1 linguriță muștar
1 linguriță miere
1 lingură oțet
2 căței usturoi
* sare
* piper
* oregano

Preparare

Zdrobim usturoiul într-un mojar, adăugăm sare, piper, oregano și untul moale. Îmbrăcăm pieptul de curcan în unt, îl punem într-o hârtie de copt închisă foarte bine ca să nu iasă zeama (sau într-o pungă specială pentru copt) și il coacem în cuptorul încins la 190 de grade pentru 40 de minute.

Radem sfecla roșie coaptă, adăugăm puțin hrean ras, sare, muștar, miere și oțet (reglăm cantitățile după gustul propriu).

Radem telemeaua și o amestecăm cu iaurt gras sau smântână astfel încât să obținem o cremă.

Pe felii subțiri de baghetă, punem fâșii de carne, crema de iaurt cu telemea, sfecla roșie, apoi ornăm cu frunze mici de salată.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X