Aperitive
easy
Zdrobim usturoiul într-un mojar, adăugăm sare, piper, oregano și untul moale. Îmbrăcăm pieptul de curcan în unt, îl punem într-o hârtie de copt închisă foarte bine ca să nu iasă zeama (sau într-o pungă specială pentru copt) și il coacem în cuptorul încins la 190 de grade pentru 40 de minute.
Radem sfecla roșie coaptă, adăugăm puțin hrean ras, sare, muștar, miere și oțet (reglăm cantitățile după gustul propriu).
Radem telemeaua și o amestecăm cu iaurt gras sau smântână astfel încât să obținem o cremă.
Pe felii subțiri de baghetă, punem fâșii de carne, crema de iaurt cu telemea, sfecla roșie, apoi ornăm cu frunze mici de salată.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM