Site overlay Logo
Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu image
12, March, 2021

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu

1 min

„Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu revizuita pentru SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA pentru activitatile desfasurate la punctul de lucru din extravilan com. Halchiu, DN13, km 10+800,f.n., judetul Brasov. Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T., intrunit in data de 15.02.2021 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei comunei Halchiu si Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro si a titularului de activitate. Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, din Brasov,str. Politehnicii nr.3, sau electronic la adresa [email protected] , si la Ministerul Mediului la fax.0214089615(in termen de 30 de zile de la data primului anunt public)”.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup