Site overlay Logo
Anunt image
13, September, 2023

Anunt

1 min

„Agenția pentru protectia Mediului Brașov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu revizuită pentru activitatea care intră sub incidența Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, Anexa nr. 1,pct 6.4. lit c)“. Tratarea si prelucrarea exclusiv a laptelui, in situația în care  cantitatea de lapte primită este mai mare de 200 de tone pe zi (valoare medie anuală), desfasurată in jud. Brașov, com. Hălchiu, sat Hălchiu, str Extravilan DN 13 Brașov, km 10 + 800, operator SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA.

Decizia a fost luată in urma consultării autorităţilor membre C.A.T., întrunit în data de 06.09.2023 în format fizic.

               Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu se va afișa la sediul Primăriei Comunei Hălchiu și la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Brașov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brașov http://apmbv.anpm.ro, a Primăriei Comunei Hălchiu și a titularului de activitate.

Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brașov http://apmbv.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, din Brașov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa [email protected], si la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor la fax 021 4089615 în termen de 30 de zile de la data primului anunț public

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup