Site overlay Logo
Olympus se alătură asociațiilor umanitare și donează peste 300.000 de iaurturi natur image
31, March, 2020

Olympus se alătură asociațiilor umanitare și donează peste 300.000 de iaurturi natur

5 min

București, 31 martie 2019 - Producătorul de lactate Olympus donează peste 300.000 de iaurturi natur către asociații și fundații umanitare din Brașov și din țară.

Olympus se alătură, astfel, organizațiilor non-profit care, în această perioadă, se dedică ajutorării persoanelor afectate de COVID-19, aflate în dificultate, fără locuri de muncă, îngrijirii vârstnicilor din azile și copiilor: Asociația Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor, convoiul umanitar din Campania Prețuiește Viața (prin Asociația Aici pentru Tine), Asociația Taxiul cu Bomboane, precum și altor asociații din zona Brașovului (Kastel, Kindernest, Speranță pentru Copii, Bucuria Darului, Aici pentru Tine). De altfel, Olympus se implică în mod constant în comunitatea din care face parte, donând lunar produse lactate asociațiilor partenere.  

Este datoria fiecăruia dintre noi să ne susținem și să ne ajutăm reciproc în aceste vremuri dificile pentru toți. Un zâmbet și o masă fac, pentru unii dintre noi, mai mult decât o mie de cuvinte. Astfel, ne-am alăturat mai multor cauze și suntem aproape de cei care se dedică ajutorării persoanelor afectate de COVID-19. Am susținut un prim convoi umanitar din Campania Prețuiește Viața condusă de Andreea Marin (prin Asociația Aici pentru Tine), ne-am alăturat Asociației Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor, precum și altor asociații din zona noastră, a Brașovului, pentru a contribui și noi cu produse pentru cei care au nevoie de ajutor”, a declarat Mădălina Toma, Marketing Manager Olympus. 

Donațiile de ajutorare vor continua și în perioada următoare pentru a susține nevoile comunităților locale.   

***

Despre Hellenic Dairies

Grupul Hellenic Dairies are peste zece ani de prezență la raft pe piața românească, perioadă în care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.

Pentru mai multe informații, accesați www.olympusdairy.ro și https://www.facebook.com/OlympusFoodsRomania/

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X