Site overlay Logo

Cottage Cheese 50+1

În programul aglomerat pe care îl avem cu toții în fiecare zi, e ușor să facem din gătit o activitate rezervată weekendului, dar asta nu înseamnă că trebuie să sacrificăm din calitatea preparatelor în timpul săptămânii.

Deși delicioasă și hrănitoare, brânza cottage era văzută până acum ca o gustare simplă și nu era apreciată la potențialul ei deplin. La Olympus, știm că brânza cottage este foarte versatilă și absolut surprinzătoare în combinații inedite cu mâncăruri sărate și dulci. Integrată în aceste mixuri, ea devine dintr-o gustare simplă un potențial mic dejun complet, un prânz sățios, o gustare consistentă sau o cină ușoară. 

Astfel s-a născut ideea de a pune la dispoziția iubitorilor de brânză cottage o colecție de rețete care să acopere toate mesele principale, cu variante dulci și sărate și care să ofere o soluție lipsei de inspirație. Inițiativa s-a concretizat într-o platformă cu rețete axate în jurul brânzei cottage: 51retete.olympusfoods.ro, de unde utilizatorul își poate lua inspirația pentru o singură rețetă sau descărca toate cele 51 de rețete pentru mese viitoare.Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup