Tips and Greeks
easy
Ingrediente blat
200 g zahăr
150 g unt Olympus
Vanilie
1 iaurt Olympus la temperatura camerei
50 ml ulei vegetal
170 g făină
1 praf de copt
Un praf de sare
Ingrediente cremă
500 g iaurt Olympus cu 10% grăsime
1 lime
1 portocală
4-5 linguri de zahăr pudră
Pentru blat se mixează bine untul moale cu zahărul, până devine cremos și deschis la culoare.
Se adaugă ouăle, mixând după fiecare, la viteză medie. Se adaugă apoi vanilia și iaurtul la temperatura camerei, mixând cu grijă.
Se încorporează uleiul vegetal, textura trebuie să fie una aerată.
Se combină făina cu sare și cu praful se copt și se încorporează în amestec, se mixează foarte puțin, doar până se omogenizează.
Se întinde amestecul pe tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt și se coace la 170 de grade pentru aprox. 20 de minute, până se rumenește puțin.
Se lasă la răcit, apoi se decupează 3 discuri.
Pentru cremă, se mixează iaurtul cu zahărul pudră puțin, până la omogenizare, se adaugă puțină vanilie.
Apoi se aromatizează cu puțină coajă de portocală și lime.
Se decorează tortul cu felii de portocală.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM