Tips and Greeks
normal
Mod de preparare crusta
În bolul mixerului se combină untul rece cuburi cu făina, zahărul și sarea și se mixează la viteză medie, până se obține o textură nisipoasă.
Se adaugă gălbenușul de ou cu apa rece și vanilia și se mai mixează doar până se formează altuatul.
Se întinde într-o foaie groasă și se refrigerează 20 de minute, după care se întinde pe forma tăvii de tarta și se coace fară umplutură pentru 15-20 de minute, până se rumenește.
Se pot folosi greutăți în foaie de copt pentru a preveni deformarea crustei, în timpul coacerii.
Apoi se lasă la răcit.
Mod de preparare inserție zmeură
Se amestecă iaurtul cu piureul de zmeura, amestecând ușor cu spatula.
Apoi se adaugă zaharul, după gust, amestecând ușor.
Se pune compoziția într-o forma de silicon și se congelează până la nevoie.
Mod de preparare cremă de ciocolată
Se încălzește smântâna pentru frișcă până aproape de fierbere, apoi se toarnă peste ciocolata mărunțită bine.
Se omogenizează cu telul, până se obține textura lucioasă și cremoasă.
Se adaugă apoi uleiul și se amesteca la fel, cu telul.
Se lasă la răcit.
Montare tartă
Se toarnă crema de ciocolată în crusta de tartă.
Se introduce ușor inserția de zmeura congelată, apăsând ușor.
Se decorează cu fructe și se refrigerează.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM