Tips and Greeks
easy
1 kg de roșii
2 cepe roșii
1-2 căței de usturoi
Ulei de măsline
200 ml kefir Olympus
Sare, piper, cimbru
Se scufundă roșiile crestate puțin în apă clocotită și se lasă 2 minute, până se desprinde coaja puțin.
Se decojesc, se pun într-o tava pentru cuptor împreună cu ceapa tăiată sferturi, usturoiul, ulei, sare și piper.
Se adaugă ramuri de cimbru și se coc legumele pentru aproximativ 30 min, până sunt coapte bine.
Se transferă într-un robot de bucătărie și se pasează bine.
Se adaugă kefir de la Olympus, până se obține textura dorită și se mai asezonează, după gust.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
*Consumul de referință al unui adult obișnuit
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM