Site overlay Logo

Supa de rosii cu kefir

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

1 kg de roșii

2 cepe roșii

1-2 căței de usturoi

Ulei de măsline

200 ml kefir Olympus

Sare, piper, cimbru

Preparare

Se scufundă roșiile crestate puțin în apă clocotită și se lasă 2 minute, până se desprinde coaja puțin.

Se decojesc, se pun într-o tava pentru cuptor împreună cu ceapa tăiată sferturi, usturoiul, ulei, sare și piper.

Se adaugă ramuri de cimbru și se coc legumele pentru aproximativ 30 min, până sunt coapte bine.

Se transferă într-un robot de bucătărie și se pasează bine.

Se adaugă kefir de la Olympus, până se obține textura dorită și se mai asezonează, după gust.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 225 kj/54 kcal

Grăsimi

  • 3,5 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,8 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 3,2 g

Sare

  • 0,2 g

*Consumul de referință al unui adult obișnuit

  • 8400 kj/2000 kcal

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup