Tips and Greeks
easy
2 legături de leurdă
1 legătură de lobodă
Câteva fire de usutroi verde
1 ceapa verde, doar partea albă
1 cartof
200 ml smântână pentru gătit Olympus
Sare, piper
Fulgi de chili
Semințe pentru décor
2 linguri de ulei de măsline
300-500 ml apă
Se taie verdețurile grosier și se călesc în ulei de măsline.
Se adaugă și ceapa rondele și se asezonează cu sare și piper.
Se adaugă cartoful tăiat cuburi mici și se mai călesc câteva minute.
Se adaugă, treptat, câte 200 ml de apă, și se lasă la fiert până se înmoaie cartoful. Nu se adaugă încă o tranșă de apă, până nu se evaporă cea anterioară.
Apoi se oprește focul și se lasă puțin la răcit.
Se transferă compoziția în vasul robotului și se pasează până devine piure.
Se adaugă smântâna pentru gătit și se mai potrivește de sare și șiper.
Se decorează cu semințe coapte.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM