Site overlay Logo

Supa crema de dovleac cu iaurt

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

1 dovleac plăcintar

1 iaurt cu specific grecesc Olympus

1 ceapă

1 cartof dulce

50-100 ml apă (opțional)

Sare, piper

Ulei de măsline

Cimbru

Preparare

Se curăță și se taie în bucăți mari dovleacul, cartoful dulce, ceapa.

Se pun într-un vas pentru cuptor și se asezonează cu sare, piper, cimbru. Se adaugă ulei de măsline și se coc legumele pentru aproximativ 30 min, până sunt moi.

Se transferă într-un robot de bucătărie și se fac piure.

Apoi se adaugă iaurt Olympus și apa, opțional, daca se dorește o supă mai subțire.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup