Tips and Greeks
easy
1 dovleac plăcintar
1 iaurt cu specific grecesc Olympus
1 ceapă
1 cartof dulce
50-100 ml apă (opțional)
Sare, piper
Ulei de măsline
Cimbru
Se curăță și se taie în bucăți mari dovleacul, cartoful dulce, ceapa.
Se pun într-un vas pentru cuptor și se asezonează cu sare, piper, cimbru. Se adaugă ulei de măsline și se coc legumele pentru aproximativ 30 min, până sunt moi.
Se transferă într-un robot de bucătărie și se fac piure.
Apoi se adaugă iaurt Olympus și apa, opțional, daca se dorește o supă mai subțire.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
din care Zaharuri
Glucide
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM