Tips and Greeks
easy
1 kg de cartofi
1 ceapă
100 g busuioc
50 ml vin alb
1 iaurt Olympus cu 10% grăsime
Sare, piper
Apă
50 g unt
Într-o cratiță mai mare se călește ceapa în unt și apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi și busuioc. Se asezonează cu sare și piper.
Se adaugă vinul alb și se mai gătește câteva minute. Apoi se adaugă apa până se acoperă cartofii și se lasă la gătit la foc mic până se pătrund bine.
Se lasă puțin la răcit, apoi se transferă în robotul de bucătărie și se face piure.
Se adaugă iaurt Olympus și, în funcție de textura dorită, se mai adaugă apă.
La final se asezonează cu piper și cu busuioc.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM