Site overlay Logo

Supă cremă de cartofi cu busuioc

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

1 kg de cartofi

1 ceapă

100 g busuioc

50 ml vin alb

1 iaurt Olympus cu 10% grăsime

Sare, piper

Apă

50 g unt

Preparare

Într-o cratiță mai mare se călește ceapa în unt și apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi și busuioc. Se asezonează cu sare și piper.

Se adaugă vinul alb și se mai gătește câteva minute. Apoi se adaugă apa până se acoperă cartofii și se lasă la gătit la foc mic până se pătrund bine.

Se lasă puțin la răcit, apoi se transferă în robotul de bucătărie și se face piure.

Se adaugă iaurt Olympus și, în funcție de textura dorită, se mai adaugă apă.

La final se asezonează cu piper și cu busuioc.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup