Tips and Greeks
easy
50 g unt Olympus
100 g ravioli
Apă pentru fiert
100 g ciuperci Shiitake
Roșii uscate
1 lingură de ulei de măsline
Sare, piper
2-3 caței de usturoi
Cimbru uscat
Se pune apă la fiert pentru ravioli, se adaugă sare, iar când clocotește se adaugă pastele și se fierb 3 minute (sau cât scrie pe ambalaj), apoi se scurg și se lasă deoparte.
Într-o tigaie se pune un Olympus, o lingură de ulei de măsline și se adaugă usturoi zdrobit.
Apoi se adaugă cimbru, ciupercile și se călesc pentru 2 minute.
Se adaugă sare, apoi roșiile uscate. După 2 minute se adaugă pastele gătite și masa este gata.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM