Tips and Greeks
easy
Pentru crustă
200 g făină
Un praf de sare
100 g unt Olympus cu 82% grăsime
1 ou
3-4 linguri de apă rece
Pentru conținut
3 ouă
1 gălbenuș
1 file de somon
1 iaurt Olympus
50 ml lapte
1 ardei copt
50 g telemea de vacă Olympus
Se mixează făina cu sarea și cu untul rece cuburi, până se obține o textură nisipoasă.
Se adaugă oul și apa rece și se mixează cu paleta pentru aluat fraged doar până se omogenizează. Se formează o bilă de aluat și se refrigerează 20 de minute.
Se întinde o foaie de aluat pe tava de quiche și se coace fără umplutură pentru 15-20 de minute, folosind greutăți într-o hârtie de copt, pentru a preveni deformarea crustei, precum naut crud sau fasole.
Între timp, se călește somonul cuburi în puțin unt, apoi se dă deoparte.
Se mixează ouăle, gălbenușul, sare și laptele până se omogenizează, apoi se adaugă iaurtul și se mixează puțin.
Când crusta este parțial coaptă, se adaugă bucățile de somon, apoi ardei copt fâșii mici și bucăți de telemea, peste care se toarnă amestecul de ou.
Se coace tarta până se rumenește, încă aprox. 20 de minute.
Se lasă puțin la răcit înainte de a fi tăiată.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM