Tips and Greeks
easy
Ingrediente
150 g telemea Olympus
2 iaurturi cu 10% grăsime
3-4 linguri de zahăr pudră, după gust
Coaja de la jumătate de lămâie
3 gălbenușuri de ou
2 linguri de griș
Mentă
Vanilie
Se amestecă bine telemeaua mărunțită cu iaurturile.
Se mixează gălbenușurile de ou cu zahărul, apoi se adaugă vanilia și coaja de lămâie.
Se combină gălbenușurile cu amestecul de iaurt, apoi se adaugă grișul.
La final se adaugă menta mărunțită și se coace pasca în tava de tort pentru aproximativ 25-30 de minute. Se lasă la răcit complet înainte de a fi tăiată.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM