Site overlay Logo

Pasca cu iaurt

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

Ingrediente

150 g telemea Olympus

2 iaurturi cu 10% grăsime

3-4 linguri de zahăr pudră, după gust

Coaja de la jumătate de lămâie

3 gălbenușuri de ou

2 linguri de griș

Mentă

Vanilie

Preparare

Se amestecă bine telemeaua mărunțită cu iaurturile.

Se mixează gălbenușurile de ou cu zahărul, apoi se adaugă vanilia și coaja de lămâie.

Se combină gălbenușurile cu amestecul de iaurt, apoi se adaugă grișul.

La final se adaugă menta mărunțită și se coace pasca în tava de tort pentru aproximativ 25-30 de minute. Se lasă la răcit complet înainte de a fi tăiată.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup