Site overlay Logo

Pandișpan cu iaurt

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • Se mixează ouăle cu un praf de sare și cu zahărul.
  • Apoi se adaugă laptele și vanilia, precum și 1 iaurt Olympus.
  • Separat, se amestecă făina cu praful de copt și se încorporează în amestecul de ou, până când se îngroașă, dar curge încă.
  • Se adaugă nucile și se coace la 180 de grade până trece testul scobitorii.
  • Se lasă la răcit.
  • Între timp, se amestecă celelalte 2 iaurturi cu miere.
  • Se taie cuburi din pandișpanul răcit și se așază peste iaurt, apoi se decorează cu fistic și fructe.

Preparare

  • 3 iaurturi Olympus
  • 3 linguri de miere
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • Vanilie
  • 3-4 linguri de zahăr pudră
  • Aprox. 200 g făină
  • 1 praf de copt
  • Un praf de sare
  • Nuci mărunțite
  • Fistic mărunțit
  • Fructe pentru decor

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup