Tips and Greeks
easy
2 albușuri
Un praf de sare
35 ml apă
150 g zahăr tos
2-3 linguri de zahăr pudră
250 ml smântână pentru frișcă Olympus
100 g cremă de brânză
Vanilie
Coaja de la jumătate de lime
500 g căpșuni
Pentru bezea se mixează albușurile cu un praf de sare, până devin spumă.
În același timp, într-o crăticioară se face un sirop, pe foc mic, din zahărul tos și apa. Când siropul ajunge la 118 grade, se toarnă în fir subțire peste albușuri, în timp ce mixerul este dat la viteză mare.
După ce se încorporează siropul, se mai mixează bezeaua câteva minute.
Apoi se adaugă 1 lingură de zahăr pudră și se mai mixează 2 minute.
Se formează coșulețe de bezea pe hârtie de copt și se coc la 90 de grade pentru o oră.
Se lasă la răcit.
Separat, se mixează smântâna pentru frișcă, până devine ușor fermă.
Separat, se mixează crema de brânză cu restul de zahăr pudră, cu vanilia și coaja de lime, apoi se combină cu frișca bătută.
Într-o crăticioară se zdrobesc căpșunile, lăsând câteva și pentru decor, și se amestecă cu zahăr după gust. Se lasă pe foc mic, până se omogenizează, apoi se lasă la răcit complet.
Peste bezelele coapte și răcite se așază un strat de frișcă, apoi căpșuni și decor.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM