Tips and Greeks
easy
1 cutie de cottage cheese Olympus
4-5 ouă
150 g spanac
1 legătură de sparanghel
3 căței de usturoi
1 ardei gras
Sare, piper
Un cub de unt
2 linguri de ulei de măsline
Se călește usturoiul împreună cu sparanghelul în unt și ulei. Se adaugă sare și piper.
Se scot din tigaie și se adaugă ardeiul tăiat fâșii, se călește 2-3 minute.
Apoi se adaugă spanacul și, după 2 minute, se oprește focul.
Separat, se mixează ouăle cu sare și se adaugă cottage cheese.
Se toarnă amestecul peste ardei și spanac și apoi se așază firele de spanac călite.
Se coace frittata pentru aproximativ 25 de minute, la 190 de grade, până se rumenește.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM