Tips and Greeks
easy
Se amestecă apa cu lapte, sare, zahăr și unt și se pun pe foc mic. După ce se topește untul, se crește temperatura până începe să fiarbă. Apoi se adaugă toată făina odată și se ia de pe foc. Se amestecă energic, până se omogenizează și rezultă un aluat umed.
Se pune din nou pe foc și se gătește la foc minim pentru încă 2 minute, amestecând.
Se lasă la răcit la temperatura camerei, apoi se adaugă ouăle, pe rând, mixând după fiecare. Se obține un aluat lipicios care se pune într-un poș cu dui stelat și se formează eclerele.
Se coc la 165 de grade pentru 45 de minute, apoi se scade temperatura la 150 de grade, pentru încă 10 minute. Nu se deschide cuptorul pe parcursul coacerii.
Se amestecă iaurtul cu miere și cu vanilie, apoi se adaugă coajă de lime, după gust. Se umple eclerele după ce s-au răcit complet și se decorează.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM