Site overlay Logo

CHEESECAKE

08:00'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

normal

Ingrediente

Ingrediente pentru o tava de 16 cm

Pentru crusta:

  • 200 g biscuit digestive
  • 2 lingurile de zahar pudra
  • 60 g unt
  • 1 lingura de nuci coapte, optional

Pentru cheesecake

    • 250g de crema de branza Olympus
    • 125g de iaurt cu specific grecesc Olympus cu 10%
    • 2 oua
    • 3-4 linguri de zahar pudra, dupa gust
    • Vanilie
    • 1 lingura rasa de faina
    • Coaja de la jumatate de lime bio

Pentru décor:

      • Zmerua proaspata
      • 100 g iaurt cu specific grecesc Olympus
      • 1 lingura de miere

Preparare

Crustă:

  • Se mărunțesc biscuiții și se combină cu zahărul pudră și nucile mărunțite.
  • Se topește untul și se adaugă peste biscuiți, omogenizând.
  • Se tapetează tava pentru cheesecake cu unt și se presează compoziția pe bază și pe laterale, se dă la rece până la nevoie.

Cheesecake:

  • Se mixează crema de brânză cu zaharul și cu vanilia, apoi se adaugă iaurtul.
  • Se mai potrivește de zahăr, dacă este cazul și se adaugă ouăle, mixând bine.
  • Se adaugă coaja de lime rasă și făina, apoi se mai mixează până la omogenizare.
  • Se toarnă compoziția peste crusta de cheesecake și se coace la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pentru 25 de minute, nu mai mult.
  • Deși pare ușor moale, se lasă la răcit complet, apoi se refrigerează peste noapte sau pentru 8 ore.

Decorare:

  • Se amestecă iaurtul cu mierea, îndulcind după gust.
  • Se decorează cheesecake-ul rece, adăugând apoi zmeura și alte elemente de décor, după preferințe.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup