Tips and Greeks
normal
Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit și cu alune mărunțite. Se presează compoziția pe baza și pereții unei tăvi cu pereți detașabili, cu diametrul de aprox. 18 cm.
Într-un bol se mixează crema de brânză cu smântâna, cu sarea și zahărul. Se gustă compoziția pentru a potrivi de dulce.
Se adaugă apoi vanilia și ouăle și se mai mixează până se obține textura cremoasă.
La final se adaugă lingura de făină și se omogenizează.
Se toarnă compoziția peste crusta de biscuiti și se coace cheesecake-ul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 25 de minute.
Chiar daca mai este moale la mijloc, se închide focul și se lasă la răcit, apoi la frigider pentru cel puțin opt ore.
Într-un bol se spumează smântâna pentru frișcă până devine ușor fermă și se combină cu ciocolata topită și răcită la 30 de grade.
Se decorează cheesecake-ul rece.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM