Tips and Greeks
easy
250 g biscuiți digestivi
50 g unt
200 g cremă de brânză
200 g iaurt cu specific grecesc Olympus cu 10% grăsime
3-4 linguri de zahăr pudră sau miere
2 ouă
1 lingură rasă de făină
Vanilie
Caise
Gem de caise sau alte fructe
Pentru crustă se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit. Se presează compoziția pe baza tăvii pentru cheesecake și se lasă deoparte.
Separat, se mixează crema de brânză cu zahărul pudră și vanilia, se adaugă iaurtul. Apoi se adaugă ouăle și se omogenieaza.
La final se adaugă făina și se toarnă peste crusta de biscuiți.
Se coace la 180 de grade pentru 25 de minute, nu mai mult. Apoi se lasă la răcit complet și apoi se refrigerează pentru câteva ore.
Se decorează cu caise și cu gem de caise.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM