Site overlay Logo

Ciorbă de fasole verde, acrișoară cu afumătură

45'

Fel de mâncare

Supe

Complexitate

normal

Ingrediente

300 g iaurt cu specific grecesc 10% Olympus
300 g țelină
300 g morcovi
300 g ardei gras
300 g ceapă
500 g fasole verde
500 g costiță afumată
150 g pastă de tomate
20 g pătrunjel verde
30 g usturoi
10 g cimbru
100 ml ulei
puțină sare și piper

Preparare

Legumele se răzuiesc. Păstăile se rup în bucăți medii. Într-o oală se pun la călit legumele, apoi se adaugă pasta de tomate și se lasă la rumenit cca. 3 minute. Mai apoi se umple oala cu apă și se lasă la foc mic. Când începe să fiarbă se adaugă păstăile și costița afumată porționată. Din când în când se spumează. La urmă se adaugă cimbrul, pătrunjelul verde și iaurtul.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X