Site overlay Logo

Vită cu legume la grătar și sos blue cheese

20'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

60 g iaurt cu specific grecesc 2% Olympus
10 g unt 82% Olympus
200 g mușchi de vită
10 ml ulei de floarea soarelui
100 g parmezan
30 g gorgonzola
80 g ardei gras
80 g vinete
80 g dovlecel
câteva grame sare, piper

Preparare

Vita se rumenește la grătar, apoi se asezonează și se dă la cuptor cca. 7 minute. Legumele se prăjesc la grătar, apoi se așază în straturi cu parmezan. Untul, gorgonzola și iaurtul se pun într-o cratiță și se gătesc la foc mic până se topește brânza. La urmă se gustă și după caz se asezonează.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X