Desert
hard
Blat:
Untul se omogenizează împreună cu zahărul, apoi se adaugă 2 ouă și se omogenizează până obținem o cremă consistentă. Se adaugă puțin praf de copt și scorțișoară. Apoi adăugăm făina și frământăm un aluat destul de moale. La urmă se adaugă și iaurtul și se frământă, iar dupa caz se mai adaugă făină. Se dă la cuptor cca. 25 minute la 165 de grade.
Crema:
Laptele se încălzește cu puțin zahăr. 6 gălbenușuri se amestecă cu puțin zahăr, se omogenizează bine iar mai apoi se adaugă puțină făină. Compoziția de ouă se toarnă încet în laptele cald. Compoziția rezultată se încălzește la foc mic. Ciocolata se taie mărunt și se așază într-un vas mare, iar peste ea se toarnă compoziția de lapte și ouă. Se amestecă până se topește ciocolata. Se lasă la rece cca. 30 minute.
Se umple forma de aluat cu crema obținută și se adaugă fructele de pădure. Se păstrează la frigider 15-20 de minute înainte de a fi servită.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM