Site overlay Logo

Pannacotta

0'

Fel de mâncare

Desert

Complexitate

easy

Ingrediente

300 g iaurt cremos 5% Olympus
600 ml smântână lichidă 35% Olympus
500 g fructe de pădure
150 g zahăr
20 g gelatină
3 g mentă verde
5 ml esență de vanilie

Preparare

Smântâna și iaurtul se amestecă într-o cratiță. Apoi se adaugă zahărul și esența de vanilie și se pun la foc mic. Gelatina se pune în apă și se lasă la umflat. Apoi se amestecă cu compoziția de pe foc. Fructele de pădure se amestecă cu zahărul și se dau în clocot. Apoi se pasează cu ajutorul unui blender. În momentul servirii se decorează cu mentă.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 333 kj/80 kcal

Grăsimi

  • 5 g

din care Acizi grași saturați

  • 3 g

Glucide

  • 4,1 g

din care Zaharuri

  • 4,1 g

Proteine

  • 4,6 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1382 kj/335 kcal

Grăsimi

  • 35 g

din care Acizi grași saturați

  • 22,7 g

Glucide

  • 3,1 g

din care Zaharuri

  • 3 g

Proteine

  • 2 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X