Aperitive
easy
Punem la înmuiat pentru 10-15 minute stafidele în câteva linguri de apă caldă și cognacul.
Curățăm și tăiem mărunt ceapa, zdrobim usturoiul, tăiem mărunt verdeața. Amestecăm bine carnea cu oul, ceapa, usturoiul, ketchup-ul, verdeața, pesmetul și condimentele (cel mai bine se amestecă precum aluatul, cu mâna, până se leagă).
Prăjim 2-3 minute semințele de pin într-o tigaie fără ulei. Le adăugăm împreună cu stafidele scurse și feta mărunțită, amestecăm, formăm chifteluțe și le dăm prin făină. Le așezăm într-o tavă pe hârtie de copt pe care am uns-o cu puțin ulei și le băgăm în cuptorul încins la 200 de grade pentru 15 minute, apoi le întoarcem și le mai lăsăm încă aproximativ 15 minute (în funcție de cât de groase le-am făcut este posibil să trebuiască ajustat timpul).
Pentru servit am ales un piure de cartofi făcut cu lapte, unt și nucșoară.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM