Site overlay Logo

Cartofi fierți cu cremă de telemea de vacă

25'

Fel de mâncare

Aperitive

Complexitate

easy

Ingrediente

100 g telemea de vacă Olympus
1 ou
1 ardei iute
1 ardei gras galben
10 g măsline
20 ml ulei de măsline
300 g cartofi
5 g pătrunjel verde

Preparare

Cartofii se fierb în coajă, apoi se răcesc, se curăță și se taie în două pe lungime. Oul se fierbe tare, apoi se curăță și se toacă mărunt. Ardeiul gras și cel iute se coc pe grătar, apoi se curăță și se pun într-un bol împreună cu telemeaua de vacă și uleiul de măsline. Totul se pasează cu ajutorul unui blender până obținem o cremă omogenă și se asezonează. În momentul servirii, cartofii se așază pe frunze de salată, se acoperă cu pasta de brânză, măslinele și oul tocat. La urmă se presară pătrunjel verde tocat.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X