Aperitive
easy
Cartofii se fierb în coajă, apoi se răcesc, se curăță și se taie în două pe lungime. Oul se fierbe tare, apoi se curăță și se toacă mărunt. Ardeiul gras și cel iute se coc pe grătar, apoi se curăță și se pun într-un bol împreună cu telemeaua de vacă și uleiul de măsline. Totul se pasează cu ajutorul unui blender până obținem o cremă omogenă și se asezonează. În momentul servirii, cartofii se așază pe frunze de salată, se acoperă cu pasta de brânză, măslinele și oul tocat. La urmă se presară pătrunjel verde tocat.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM