Aperitive
easy
Batem untul cu oul și sarea. Adăugăm spanacul și usturoiul zdrobit, apoi laptele.
Făina împreună cu praful de copt se încorporează ușor, fără să amestecăm excesiv. Ultima se adaugă telemeaua rasă.
Umplem cu aluatul obținut formele de brioșe unse cu puțin unt. Presărăm semințe de susan și dăm la cuptorul încins la 190 de grade pentru aproximativ 30-35 de minute.
După ce brioșele s-au răcit (dacă nu cumva le-am mâncat fierbinți) le putem orna cu iaurt cu specific grecesc amestecat cu mărar sau cu alte ierburi aromatice.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405